AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle ağlamak

Kahve falında eski sevgiliyle ağlamak

Kahve falında eski sevgiliyle ağlamak konuşmaz olacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kendi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle ağlamak gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizden yaşça büyük kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilisi için ağlamak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgili için ağlamak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin yanında ağlamak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizin ağladığını görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin ağladığını görmek başarılarının hiçe sayılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp ağlamak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, dedikoduya yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte ağlamak geleceğinin de umut vadedeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp ağlamak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir