AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili ve çocuğunu görmek

Kahve falında eski sevgili ve çocuğunu görmek

Kahve falında eski sevgili ve çocuğunu görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, işinde itibar edineceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yaralarına da merhem olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgili ve çocuğunu gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi çocuğuyla görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisinin çocuğunu görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgili ve çocuğunu görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu sevmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir