AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı kesinlikle elden bırakmayın.

Kahve falında eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu sevmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgili ve çocuğunu görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi çocuğuyla görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, her zaman hak ettiğini alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir