AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi çocuğuyla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi çocuğuyla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi çocuğuyla görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, zararının büyük olacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi çocuğuyla gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerin sağlık sorunlarına zaman ayırmanızda gerekebilir.

Kahve falında eski sevgiliyi çocuğuyla görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek stresinin çoğalacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu sevmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin çocuğunu görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bütçesinin küçüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir