AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin ailesini görmek

Kahve falında eski sevgilisinin ailesini görmek

Kahve falında eski sevgilisinin ailesini görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, ün salacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilisinin ailesini gördüyseniz:

  • Bir anlaşma ya da bir ilişki ileride maddi durumunuzda değişiklik yapmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanışmak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi aile içinde görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgili ve ailesini görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin ailesini görmek dinde tartışmaya, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin ailesini görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilini ailesini görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini ve ailesini görmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir