AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili ve ailesini görmek

Kahve falında eski sevgili ve ailesini görmek

Kahve falında eski sevgili ve ailesini görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili ve ailesini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı, sanatsal, estetikle bağlantılı başlıkları veya ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda karışık olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgili ve ailesini görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, doktordan doktora koşturacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilini ailesini görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin ailesini görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve ailesini görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanışmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin ailesini görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir