AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini ve ailesini görmek

Kahve falında eski sevgilini ve ailesini görmek

Kahve falında eski sevgilini ve ailesini görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, güzelliklerle dolacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini ve ailesini gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve ailesini görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanışmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi aile içinde görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini ailesini görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin ailesini görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, endişelerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin ailesini görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili ve ailesini görmek maddi varlığının çoğalacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir