AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin ailesini görmek

Kahve falında eski sevgilinin ailesini görmek

Kahve falında eski sevgilinin ailesini görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin ailesini gördüyseniz:

  • Maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi aile içinde görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak inancından ödün vereceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini ailesini görmek haksızlık edeceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve ailesini görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin ailesini görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi ve ailesini görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin ailesini görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir