AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne baba öldürmek

Kahve falında anne baba öldürmek

Kahve falında anne baba öldürmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında anne baba öldürmek gördüyseniz:

  • Özel kişilerle fikirlerinizi paylaşmanız başarmanızı sağlayabilir.

Kahve falında anne babayı öldü görmek sevdiği birine hediye alacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin babasının öldüğünü görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı öldürmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında anne babanın öldüğünü duymak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve baba öldüğünü görmek ticaret ehli kimse olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne veya babanın öldüğünü görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında anne babasını öldüğünü görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, özel hayatında mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın anneyi öldürdüğünü görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir