AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü anne ve babayı görmek

Kahve falında ölü anne ve babayı görmek

Kahve falında ölü anne ve babayı görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, günlerini hastanede geçireceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü anne ve babayı gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında anne babayı ölürken görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına delalettir.

Kahve falında ölü anne ve baba görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü anne baba görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü anne ve babayı görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü anne babayı görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına delalet eder.

Kahve falında anne babasının mezarını görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne babasının kavga ettiğini görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında anne abla baba görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir