AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babayı öpüşürken görmek

Kahve falında anne babayı öpüşürken görmek

Kahve falında anne babayı öpüşürken görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, bereketin artacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, toparlanacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne babayı öpüşürken gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Kahve falında anne abla baba görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş baba ve anneyi görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında anne babayı hasta görmek işlerinde atılıma geçeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba öldürmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında anne ve babanın evlendiğini görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın anneyi öldürdüğünü görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, haneye bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında anne babayla yemek yemek kişiye hep umut olacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında anne babasını ilişkide görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir