AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin resmini görmek

Kahve falında eski sevgilinin resmini görmek

Kahve falında eski sevgilinin resmini görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin iyi hale geleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin resmini gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Kahve falında eski sevgilinin resmini görmek ne yapacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin resmini görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında eski resmini görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin resmini görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin resmini görmek içinin rahat edeceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili resmini görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında devamlı eski sevgiliyi görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle kucaklaşmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir