AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin resmini görmek

Kahve falında sevgilisinin resmini görmek

Kahve falında sevgilisinin resmini görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kendi işini kuracağına, zorlukların artacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin resmini gördüyseniz:

  • Baskı altındaki ilişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında sevgilisinin resmini görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin resmini görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgili resmini görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, saygınlığa yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisinin resmini görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, getirisi çok olan işler yapacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin resmini görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, her daim temkinli olacağına işarettir.

Kahve falında kabe resmi görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç resmi çizmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin resmini görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir