AnaSayfa / Genel / Kahve falında devamlı eski sevgiliyi görmek

Kahve falında devamlı eski sevgiliyi görmek

Kahve falında devamlı eski sevgiliyi görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, kendisine olan güveninin artacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devamlı eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Doğru şekilde plan yapmalısınız.

Kahve falında devamlı eski sevgiliyi görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına delalettir.

Kahve falında devamlı eski sevgili görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında devamlı eski sevdiğini görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devamlı sevgiliyi görmek büyük bir işe kavuşacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına rivayet eder.

Kahve falında devamlı birini görmek mutluluktan havalara uçacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında devamsızlık görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında devamlı fare görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devamlı dua okumak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir