AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek kişinin yüzünün güleceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, bol bol hayır duası alınacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahhüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çektirmek fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili fotoğrafını görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çektirdiğini görmek başarısızlıklara düşeceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir