AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin evine geldiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin evine geldiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin evine geldiğini görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kudret sahibi olacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında eski sevgilinin evine geldiğini görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek malının artmasını sağlayacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin evine geldiğini görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin evine geldiğini görmek atılan adımların boşa gideceğine, sırların ortaya çıkmasına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle bir araya gelmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek geçim derdi çekeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden mektup geldiğini görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hastalıkların şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin geldiğini görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir