AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle bir araya gelmek

Kahve falında eski sevgiliyle bir araya gelmek

Kahve falında eski sevgiliyle bir araya gelmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle bir araya gelmek gördüyseniz:

  • Bakış açınızı diğerlerinin anlayabileceği şekilde geliştirebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle bir araya gelmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski eşle bir araya gelmek büyük bir üne sahip olunacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin aramasını görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin evine geldiğini görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanına geldiğini görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir