AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin geldiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin geldiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin geldiğini görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, özlemelerin son bulacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ayrılık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin geldiğini gördüyseniz:

  • Geçmişte aldığınız maddi kararları gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek hayırla yad etmeye, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj gelmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, işlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle göz göze gelmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin evine geldiğini görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin yanına geldiğini görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir