AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin evine geldiğini görmek

Kahve falında sevgilinin evine geldiğini görmek

Kahve falında sevgilinin evine geldiğini görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Kahve falında sevgilisinin evine geldiğini görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin evine geldiğini görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin evine geldiğini görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulur.

Kahve falında annesinin evine geldiğini görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında evine haciz geldiğini görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evine misafir geldiğini görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanı evine geldiğini görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir