AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin arkasından bakmak

Kahve falında eski sevgilinin arkasından bakmak

Kahve falında eski sevgilinin arkasından bakmak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sorunların tamamen biteceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, iş hayatının düzeleceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin arkasından bakmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi mutlu edecek.

Kahve falında eski sevgilinin arkasından bakmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin arkasından bakmak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin arkasından gitmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi arkası dönük görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye bakmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin gözlerine bakmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin arkasından bakmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camın arkasından bakmak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir