AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin arkasından bakmak

Kahve falında birinin arkasından bakmak

Kahve falında birinin arkasından bakmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, başarılı bir kişi olacağına, huzur ve şifa bulacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, günlerini bunun için harcayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin arkasından bakmak gördüyseniz:

  • Belli şeyleri başkalarının itirazlarına rağmen devam ettirmeniz gerekmesi yıpratıcı olabilir.

Kahve falında arkasından bakmak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkaya bakmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin arkasından bakmak sıkıntılardan kurtulmaya, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın arkasından bakmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında perde arkasından bakmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gidenin arkasından bakmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin arkasından bakmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin arkasından bakmak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir