AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi arkası dönük görmek

Kahve falında eski sevgiliyi arkası dönük görmek

Kahve falında eski sevgiliyi arkası dönük görmek bereketli işler yapacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi arkası dönük gördüyseniz:

  • Açıklık politikası güdün, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Kahve falında eski sevgiliyi arkası dönük görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi arkası dönük görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkası dönük oturmak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, çok kötü günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında arkası dönük adam görmek iş hayatında saygı göreceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini arkası dönük görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, amaçlarına ulaşmaya yorulur.

Kahve falında kıbleye arkası dönük namaz kılmak dertlerin başlayacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı işarettir.

Kahve falında arkası dönük kadın görmek işsiz kalmaya, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında arkası dönük bebek görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir