AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının alyans taktığını görmek

Kahve falında bir başkasının alyans taktığını görmek

Kahve falında bir başkasının alyans taktığını görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, saygısını toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının alyans taktığını gördüyseniz:

  • Şüphelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında alyans yüzük taktığını görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin alyans taktığını görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının alyans taktığını görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki alyans taktığını görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın alyans taktığını görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin alyans taktığını görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının alyans taktığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalettir.

Kahve falında altın alyans yüzük taktığını görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir