AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin alyans taktığını görmek

Kahve falında başka birinin alyans taktığını görmek

Kahve falında başka birinin alyans taktığını görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, hoş muhabbette olacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin alyans taktığını gördüyseniz:

  • Yeniliklere karşı açık bir tutum izleyebilirsiniz.

Kahve falında başka birinin alyans taktığını görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin alyans taktığını görmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin alyans taktığını görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının alyans taktığını görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına işarettir.

Kahve falında altın alyans taktığını görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Kahve falında alyans ve tek taş taktığını görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin alyans taktığını görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının altın alyans taktığını görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir