AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek

Kahve falında eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek

Kahve falında eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, hayattan daha zevk alacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi ve arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Salt duygularla hareket etmekten kaçının.

Kahve falında arkadaşın eski sevgilisini görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını eski sevgiliyle görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, iş ve mekan değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, imkanlarının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgili ve arkadaşlarını görmek birçok işin birlikte yapılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir