AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden mektup geldiğini görmek

Kahve falında sevgiliden mektup geldiğini görmek

Kahve falında sevgiliden mektup geldiğini görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliden mektup geldiğini gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte sosyal yaşamınız veya kariyeriniz hız kazanıyor ya da yükselişe geçiyor.

Kahve falında eski sevgiliden mektup geldiğini görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliden mektup geldiğini görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına delalettir.

Kahve falında sevgiliden mektup okumak maddi ve manevi zarara uğranacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliden mektup görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliye mektup vermek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinden mektup almak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden aşk mektubu almak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir