AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak

Kahve falında yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak

Kahve falında yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Kahve falında yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisini eski sevgilisiyle aldatmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi aldatmak başarısız ve mutsuz olacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına yorulur.

Kahve falında sevgilini eski sevgiliyle aldatmak diplomalarının artacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aldatmak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili aldatmak evde dinlenmek zorunda olacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisini aldatmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir