AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili ve eşini görmek

Kahve falında eski sevgili ve eşini görmek

Kahve falında eski sevgili ve eşini görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgili ve eşini gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin eski eşini görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi eski eşiyle görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinizin eski sevgilisini görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında eşin eski sevgilisini görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında eski eşi sevgilisiyle görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini eski sevgilisiyle görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, her zaman hürmet göreceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi eşiyle görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin eşini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir