AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin eski eşini görmek

Kahve falında sevgilinin eski eşini görmek

Kahve falında sevgilinin eski eşini görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin eski eşini gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi eşiyle görmek işlerine bereket geleceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eşini eski sevgilisiyle görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında eşinin eski sevgilisini görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinizin eski sevgilisini görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, daima secde ve şükür edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgili ve eşini görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi eski eşiyle görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin eşini görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin eşini görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir