AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin eşini görmek

Kahve falında eski sevgilisinin eşini görmek

Kahve falında eski sevgilisinin eşini görmek borcunun kalmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, içinin hafifleyeceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilisinin eşini gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında eski sevgilinin eşini görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin sevgilisini görmek rızkının eksileceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi eski eşiyle görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin eski eşini görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, ününün çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi ve eşini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında eşinizin eski sevgilisini görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi eşiyle görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, ticaretinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisinin eşini görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir