AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinizin eski sevgilisini görmek

Kahve falında eşinizin eski sevgilisini görmek

Kahve falında eşinizin eski sevgilisini görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinizin eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Ticari konularda veya sağlıkla ilgili başlıklarda hiçbir şeyi hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında eski sevgilinin eşini görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilisinin eşini görmek kazancın günden güne daha da artacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eşini eski sevgilisiyle görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinizin eski sevgilisini görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, spor yapmaya başlanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi eski eşiyle görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski eşinin sevgilisini görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eşin eski sevgilisini görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşi sevgilisiyle görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir