AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşi sevgilisiyle görmek

Kahve falında eski eşi sevgilisiyle görmek

Kahve falında eski eşi sevgilisiyle görmek fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına yorulur.

Kahve falında eski eşi sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken çok fazla sayıda gizli konu olabilir.

Kahve falında eşinin eski sevgilisini görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında eşini eski sevgilisiyle görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinizin eski sevgilisini görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin eşini görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi ve eşini görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi eşiyle görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi eski eşiyle görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin eski eşini görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir