AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili tarafından kurtarılmak

Kahve falında eski sevgili tarafından kurtarılmak

Kahve falında eski sevgili tarafından kurtarılmak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgili tarafından kurtarılmak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili tarafından kovalanmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, kendi işinin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından kıskanılmak içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisi tarafından kaçırılmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgili tarafından kaçırılmak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili tarafından aldatılmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili tarafından dövülmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından öldürülmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir