AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili tarafından kıskanılmak

Kahve falında eski sevgili tarafından kıskanılmak

Kahve falında eski sevgili tarafından kıskanılmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, hayattan yana keyif bulacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili tarafından kıskanılmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında eski sevgili tarafından kıskanılmak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgili tarafından kıskanılmak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından kıskanıldığını görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında erkek tarafından kıskanılmak çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği tarafından kıskanılmak ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kötü olayların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak özel hayatında mutluluğu yakalamasına, çok zor bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından kıskanılmak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, haberler alacağına yorulur.

Kahve falında bir erkek tarafından kıskanılmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir