AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin sesini duymak

Kahve falında sevdiğin kişinin sesini duymak

Kahve falında sevdiğin kişinin sesini duymak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, onun istediği yoldan gideceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu inatçı bir kişiye anlatmaya çalışırken zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin sesini duymak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin sesini duymak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak kendisi paralayacağına, herkesin yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında ölen bir kişinin sesini duymak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişinin sesini duymak aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir kişinin sesini duymak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin sesini duymak yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği insanın sesini duymak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir