AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski okulunu görmek

Kahve falında eski okulunu görmek

Kahve falında eski okulunu görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında eski okulunu gördüyseniz:

  • Neyse ki, gerekli kişi ya da kurumlar ihtiyacınız olan yada beklediğiniz adımları atabilirler.

Kahve falında eski okulunda okumak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına yorulur.

Kahve falında eski okul arkadaşı görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında eski okulunu ve arkadaşlarını görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında okulda eski sevgiliyi görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, pişmanlığa yorulmaktadır.

Kahve falında eski okulunu görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, hayır ve bereketin artmasına tabir olunur.

Kahve falında kendini eski okulunda görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, malların artacağına yorulur.

Kahve falında eski okul öğretmenini görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski okul müdürü görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir