AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski okul arkadaşı görmek

Kahve falında eski okul arkadaşı görmek

Kahve falında eski okul arkadaşı görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşı gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri çevrenizdeki herkesin tahminlerde bulunmasına neden olabilir.

Kahve falında eski bir okul arkadaşını görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski okulunu ve arkadaşlarını görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında eski okul arkadaşı görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşını görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında eski okul arkadaşları görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşına sarılmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine inanılır.

Kahve falında eski okul arkadaş görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşımı görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir