AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski okulunu ve arkadaşlarını görmek

Kahve falında eski okulunu ve arkadaşlarını görmek

Kahve falında eski okulunu ve arkadaşlarını görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, sevinileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, büyük kazançlar getireceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski okulunu ve arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek sorunlar hakkında hazırlıklı olmanızda fayda var.

Kahve falında eski okul arkadaşlarını görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski okulunu ve arkadaşlarını görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski okul arkadaş görmek kalbinin küt küt edeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında eski okul arkadaşları görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşımı görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir okul arkadaşını görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşına sarılmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında eski okul arkadaşını görmek oldukça uzun bir yolculuğa, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir