AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini eski okulunda görmek

Kahve falında kendini eski okulunda görmek

Kahve falında kendini eski okulunda görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kendini eski okulunda gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Kahve falında eski okuluna gittiğini görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında eski bir okul görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski okul arkadaşlarını görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir okul arkadaşını görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski okulunda okumak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında eski okulunu görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaş görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında eski okula gitmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, bol rızık sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir