AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürle konuşmak

Kahve falında müdürle konuşmak

Kahve falında müdürle konuşmak mutlu ve sağlıklı olacağına, üzüntü duyacağına, iyileşme göstereceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına inanılır.

Kahve falında müdürle konuşmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz durumları kabullenerek daha istikrarlı veya güvenli bir geleceğe adım atma şansınız var.

Kahve falında eski müdürle konuşmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında müdürle telefonda konuşmak çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında genel müdür konuşmak dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında okul müdürüyle konuşmak zahmetli bir işin sona ereceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdürle konuşmak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genel müdürle konuşmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında özel kalem müdürü görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında genel müdür olduğunu görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir