AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski minibüs görmek

Kahve falında eski minibüs görmek

Kahve falında eski minibüs görmek sorunları ortadan kaldıracağına, ticarete atılacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, zorlukların artacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında eski minibüs gördüyseniz:

  • Biraz heyecanlı dakikalar yaşadıktan sonra sorunu komşularınız ile birlikte çözeceksiniz.

Kahve falında eski minibüs görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlış minibüse binmek maddi gücünün de daimi olacağına, zenginlik sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz minibüs binmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, işlerinde başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık minibüse binmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında minibüs kazası görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minibüs almak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minibüs beklemek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet eder.

Kahve falında minibüsle gezmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir