AnaSayfa / Genel / Kahve falında minibüs kazası görmek

Kahve falında minibüs kazası görmek

Kahve falında minibüs kazası görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minibüs kazası gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sürprizlerle karşılaşabilir veya sürpriz çıkışlar yapabilirsiniz.

Kahve falında minibüs kazası görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, güç ve kudret sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı minibüs görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz minibüs sürmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kalabalık minibüse binmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine işarettir.

Kahve falında yolcu minibüsü görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz minibüse binmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına alamet eder.

Kahve falında minibüs şoförü görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minibüs almak falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir