AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski lise öğretmenini görmek

Kahve falında eski lise öğretmenini görmek

Kahve falında eski lise öğretmenini görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, köşeye sıkıştıracağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski lise öğretmenini gördüyseniz:

  • Farklı ideolojiler ya da inançlarla ilgili beyanlar veya inatçı söylemler diyaloglarda harareti arttırabilir.

Kahve falında eski lise öğretmenini görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında lise öğretmenini görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, yaşama dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski lise arkadaşlarını görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına yorulur.

Kahve falında eski lise arkadaşını görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iyi bir liseye gittiğini görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında lisede öğrenci olduğunu görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekrar lise okumak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anadolu lisesine gittiğini görmek gelecekte yüzünün güleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir