AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi bir liseye gittiğini görmek

Kahve falında iyi bir liseye gittiğini görmek

Kahve falında iyi bir liseye gittiğini görmek bir takım sorunlar çıkacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi bir liseye gittiğini gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fizikselden çok zihinsel olarak gereklidir.

Kahve falında iyi bir liseye gitmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iyi bir liseye gittiğini görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iyi bir lise görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Kahve falında eski lise öğretmenini görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında liseye gitmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Kahve falında lise forması giymek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında tekrar liseye gitmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına işarettir.

Kahve falında liseyi kazanmak kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir