AnaSayfa / Genel / Kahve falında lisede öğrenci olduğunu görmek

Kahve falında lisede öğrenci olduğunu görmek

Kahve falında lisede öğrenci olduğunu görmek ailesini hem gururlandıracağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, dinde bilginleşeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, konfor içinde yaşayacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında lisede öğrenci olduğunu gördüyseniz:

  • İnsanlardan hemen etkilenebiliyorsunuz.

Kahve falında lise öğrencisi olmak işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında lise öğrencisi olduğunu görmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, rakiplerin alt edileceğine işarettir.

Kahve falında lisede öğrenci olduğunu görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine yorulur.

Kahve falında liseden mezun olduğunu görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istediği liseye gittiğini görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında liseyi kazandığını görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işlerin yoluna gideceğine işaret eder.

Kahve falında lise forması giymek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eski lise öğretmenini görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir