AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekrar lise okumak

Kahve falında tekrar lise okumak

Kahve falında tekrar lise okumak iyi şartlara kavuşacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, büyük borçların altında ezileceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, önünü açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekrar lise okumak gördüyseniz:

  • Zannettiğinizden daha fazla paraya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında tekrar lise okumak tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tekrar liseye gitmek maddi olanakların kötüleşeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında lise okumak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında okuduğu liseyi görmek sıkıntılarından arınacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına rivayet eder.

Kahve falında istediği liseye gittiğini görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine inanılır.

Kahve falında lise arkadaşını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında lise öğrencisi olduğunu görmek doyasıya hasret gidereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında lise kazanmak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir