AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski komşunun evine gitmek

Kahve falında eski komşunun evine gitmek

Kahve falında eski komşunun evine gitmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sağlığına kavuşacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, koltuğunun da yükseleceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski komşunun evine gitmek gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor durumlar zaman alabilir.

Kahve falında eski komşunun evine gitmek yaşam refahının düşeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunu evine gitmek yarar sağlamayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında komşu evine gitmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında komşusunun evine gitmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun evine gitmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kimden akıl soracağına yorulur.

Kahve falında eski komşuya gitmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında eski komşunun evini görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşın evine gitmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir