AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun evine gitmek

Kahve falında komşunun evine gitmek

Kahve falında komşunun evine gitmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun evine gitmek gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi paylarına düşen işleri yapma konusunda isteksiz olabilirler.

Kahve falında komşu evine gitmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında eski komşunun evine gitmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında komşusunun evine gitmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, satışların düşeceğine yorulur.

Kahve falında komşunu evine gitmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evine gitmek çok büyük hayır duaları alacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında komşu ziyaretine gitmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında komşuya oturmaya gitmek iyi geçiminin de bozulacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında komşuya misafir gitmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir