AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski komşuya gitmek

Kahve falında eski komşuya gitmek

Kahve falında eski komşuya gitmek ekmeğin ve paranın da artacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski komşuya gitmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski komşunun evine gitmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında eski komşuya gitmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında komşuya misafirliğe gitmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işarettir.

Kahve falında komşunu evine gitmek eline büyük paralar geçeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına inanılır.

Kahve falında komşunun evine gitmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşu evine gitmek çıkar için insanlara zulmetmeye, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine delalettir.

Kahve falında komşusuna gitmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşusunun evine gitmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir