AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski komşunun evini görmek

Kahve falında eski komşunun evini görmek

Kahve falında eski komşunun evini görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye rivayet eder.

Kahve falında eski komşunun evini gördüyseniz:

  • Birilerinin ihmali veya aptallığı yüzünden önem verdiğiniz bir konu toptan yıkılabilir.

Kahve falında eski komşunun evine gitmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski komşunun evini görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına yorulur.

Kahve falında komşunun evinde namaz kılmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evini yıkılmış görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, umutlarının tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında komşunun evine hırsızın girdiğini görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun evinde yatmak rızkının sonsuz olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında komşunun evine geldiğini görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına işarettir.

Kahve falında komşunun evini taşımak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir